Perfectly in time! The not-so-perfect collection.

Posted by Lina Andersson on

Beautifully designed in every detail. Our new collection is everything but perfect.

Vi tror på det som bara blir, på ett alldeles självklart sätt. Det är lite slumpartat, kanske blir det alldeles, alldeles underbart. Halsbandet Lite Chance ingår i nya kollektionen ”Perfectly not perfect” - en kollektion framtagen för att skapa mer Lite Kalabalik i livet.

Ett armband med en asymmetrisk form på stenen, formbart efter just din arm. Som gjort för lite magisk undran och beundran. Lite Wonder ingår i nya kollektionen ”Perfectly not perfect” - en kollektion framtagen för att skapa mer Lite Kalabalik i livet. 

Happiness i en ring. Lyckan i det oväntade. En oregelbunden form, en liten oanad rörelse, något som sticker ut och skapar Lite Kalabalik. Det är vad nya kollektionen ”Perfectly not perfect” handlar om - en kollektion framtagen för att skapa mer Lite Kalabalik i livet. 

Nobody’s perfect. Not even our new collection. Du hittar hela kollektionen här

← Older Post Newer Post →

Lite inspiration

RSS

Sista måndagen i januari är till för inspiration

Lina Andersson By Lina Andersson

I måndags tog vi tåget över bron för att besöka Köpenhamns modevecka. Och i vanlig ordning levererade Köpenhamn inspiration i mängder.  Vi spanade på röda...

Read more

Pop up i Malmö

Lina Andersson By Lina Andersson

Nästa torsdag har Lite Kalabalik och Senna en pop up i Malmö. Senna gör handgjorda smycken av vintage pärlor mixade med nyare material. Det kommer serveras mys, mingel, bubbel...

Read more