fbpx

Lite Kundservice
Våra accessoarer är unika och tillverkade för hand i Istanbul. Tygerna färgas för hand och kan därför skifta i nyans från gång till gång. Även stenarna kan skifta i nyans vilket är en del av dess karaktär och utseende. Armbanden med tvinnat tygband, kommer att töja sig något och få fin patina ju mer du använder det. Ta hand om dina accessoarer och håll dem borta från vatten och smuts.

Köp & leveransvillkor
Om en vara skulle ta slut kan leveranstiden bli längre. Vid längre leveransförsening har du alltid möjlighet att upphäva köpet. Kontakta i så fall oss på info@litekalabalik.se. Vi på Lite Kalabalik reserverar oss för slutförsäljning av modeller samt eventuella prisfel.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickas automatiskt en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss.

Betalningsalternativ
I dagsläget erbjuder vi på Lite Kalabalik betalning med bank- och kreditkort via PayPal.

Reklamation
Vid produktfel eller annan reklamation kontakta oss på info@litekalabalik.se. Bedömer vi reklamationen som skälig ersätts du med ny vara.

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss på info@litekalabalik.se så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vid defekt vara – Skicka tillbaka varan i det skick som den mottogs tillsammans med betalningsbekräftelsen. Skriv orsaken till returen på fakturans baksida. Så får du en ny felfri vara inom 2-3 veckor.

Vid fellevererad vara – Varan skall vara i oanvänt och oskadat skick. Returnera varan tillsammans med betalningsbekräftelsen. Skriv orsaken till returen på fakturans baksida. Så får du rätt vara inom 2-3 veckor.

OBS! Innan du returnerar defekt/fellevererad vara måste du kontakta info@litekalabalik.se för att få reklamationen godkänd.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Maila oss på info@litekalabalik.se senast inom 14 dagar från det att varan mottagits.

Vi på Lite Kalabalik är måna om att ha nöjda kunder och vill inte skapa kalabalik i onödan!

Lite Kalabalik följer Konsumentverkets rekommendationer. Se Konsumentverket.se.


Lite Kalabalik Sweden AB
Västergatan 18 A
211 21 Malmö

info@litekalabalik.se
0704 - 95 82 03
Org nr 556889-3092