fbpx

Tillbaka till livet.

Vi har tagit fram ett armband tillsammans med CancerRehabFonden. CancerRehabFonden är en ideell insamlingsorganisation som stöttar människors rehabilitering tillbaka till livet efter cancer.

Tanken med designen är att de fem pärlorna, som går i CancerRehabFondens röda färg från mörkt till ljust, symboliserar resan tillbaka till livet efter en cancerbehandling. Och så en liten mässingsbricka med det viktiga budskapet ”Tillbaka till livet”.

Armbandet kostar 100 kr, och allt överskott går till att ge cancerdrabbade rehabilitering. Här kan du vill stötta och köpa armbandet.

Lite Kalabalik i Idol!

I fredagens Idol final syntes Lite Kalabalik på två av deltagarna! Lite Syren och Lite Lemon solade sig i idolernas stjärnglans.

Make a statement.

Armband och ringt i Jade. Varje sten har sin alldeles egna unika karaktär. Ingen sten är den andra lik. Inget smycke är det andra likt.

Lite ringar!

Lite Prick, Lite Statement, Lite Utsökt, Lite syren och Lite Lemon.

  

Lite Statement i en djupbrun Agatesten.

Eller i en fläckig Jade. Alla ringar har sin egna unika karaktär då ingen sten är den andra lik.

 

Och så två ljuvliga ringar. Lite Prick i Dalmatiner Jaspis och Lite Syren i en lilaskiftande Ametiststen.

Lite julklapps rabatt!

Använd rabattkod ”litejul” så får du 20% rabatt på hela vårt sortiment. Rabattkoden gäller tom söndag den 19/12.

Lite Kalabalik på Farah!

I söndagens ”1 mot Sverige” bar programledaren Farah Abadi Lite Lemon från Lite Kalabalik. Ringen, i gul Jadesten, var snyggt stylad till en grön puffiga klänning och stickad väst.

Lite Lemon

Vår ring Lite Lemon i gul Jadesten har en alldeles egen karaktär. Den skiftar från gult till gulbrunt och antar olika nyanser i olika ljus. En väldigt vacker ring till höstens alla outfits.

Mor och dotter <3

Mor och dotter i Lite Lemon och Lite Korall. Två ljuvligt våriga ringar med en sten som tar för sig precis alldeles lagom mycket.

Som en försiktig sol.

Ring Lite Lemon med en försiktigt solgul Jadesten och örhänge Lite Brandy i Agata. Örhängena går också att köpa var för sig, Lite Brad och Lite Andy. En liten och en stor sten.

Lite vårkänslor

Vi drömmer om vårvärme, bara ben och en iskall kaffe i solen på en uteservering.

Ring Lite Utsökt.

Let the festivities begin!

En ny kollektion med mjuka och udda former har landat i vår webshop. Varma nyanser och gnistrande stenar. Kolla in hela kollektionen här.

Nu startar vi Studio Kalabalik!

Vi älskar att inspireras av och arbeta tillsammans med andra kreatörer. Därför startar vi nu Studio Kalabalik – en plattform för samarbeten med fellow creatives och designers.

Först ut är en collab med en annan smyckesdesigner som gjort en unik kollektion för just Studio Kalabalik. Säg hej till Lite Kalabalik x Senna. Senna Jewelry är handgjorda smycken där kreatören Anne Ketelsen blandar ärvda pärlor med nytt material och i just kollektionen för Studio Kalabalik har hon återvunnit material från Lite Kalabaliks tidigare kollektioner.

Senna var Annes mammas mormor. Hon bodde i Köpenhamn där hon skapade vackra pärlkreationer och var en sann inspiratör för många. Så även för Anne som nu tagit traditionen vidare. Enligt henne själv, mest för att det är kul men också för att det är fint att Senna lever vidare i varje pärlsmycke. Alldeles extra fint är att Senna blir Annes baklänges <3
Så mycket kärlek i det. Se hela kollektionen här.

Let’s get the party started! Nu firar vi 10 år med Lite Kalabalik

Lite Kalabaliks grundare Malin Wikerberg och Lina Andersson.

Mer Lite Kalabalik i livet, det var vad vi ville åt våren 2010. Och Lite Kalabalik blev det. Först alldeles unika armband med tvinnat sidentyg där varje kollektion färgstylas med olika halvädel/ädelstenar, stenar som gav oss idéen till våra storsäljande ringar. Sedan har kollektionerna utökats, alltid utifrån vad vi själv gillar och tycker om. Det är poängen med Lite Kalabalik, att vi ska ha utrymme för vårt eget skapande.

Vi kommer att fira storstilat ända in i nyårskaklet! En sprakande kollektion kommer att lanseras, roliga samarbeten inledas och så ett gäng fina överraskningar och erbjudanden längst vägen. Let’s get the party started! 

Lite Power

Lite Power, ett vackert statement halsband som tar platsen den förtjänar. I rostiga, varma höstfärger.

Som en liten karamell.

Armband Lite Bonbon i guld. Tunn länk med en stor sten i gult eller rose quartz. Som en liten karamell på armen.

Lite Ädel och Lite Fall.

Två ringar med vackert skimrande sten. En i mörkaste Jade och en i en jordig beige ton. Lite Fall och Lite Ädel.

Lite Sara

Armbandet Lite Sara, i tvinnat rosa tyg med en stor sten i djupt orange, är inspirerat av en färgstark kvinna som vågade synas och höras. Som inspirerat oss att göra det samma i vår egen vardag. På vårt eget sätt.

Feel the beat.

Häng ett stort blått, skimrande hjärta om halsen. Eller ett litet litet hjärta. Inte det? Häng en rund liten blå, skimrande sten runt halsen.

They do it best.

Vi älskar när ni taggar oss på Instagram så vi får se hur ni använder våra smycken! Underbara @fridakummerfeldt med örhänge Lite Forest. Coola @monikakichau i halsband & armband Lite Brandy och Lite Galej. Alldeles fantastiska @saskiacort_officiali ringen Lite Quartz. Och fina @_sarahwallin_ i ringen Lite Fall.

En ring för varje tillfälle.

Gul sten, jadesten, orange sten eller en skimrande blå sten. En ring för varje tillfälle.


Lite Kalabalik Sweden AB
Västergatan 18 A
211 21 Malmö

info@litekalabalik.se
0704 - 95 82 03
Org nr 556889-3092