fbpx

Nu startar vi Studio Kalabalik!

Vi älskar att inspireras av och arbeta tillsammans med andra kreatörer. Därför startar vi nu Studio Kalabalik – en plattform för samarbeten med fellow creatives och designers.

Först ut är en collab med en annan smyckesdesigner som gjort en unik kollektion för just Studio Kalabalik. Säg hej till Lite Kalabalik x Senna. Senna Jewelry är handgjorda smycken där kreatören Anne Ketelsen blandar ärvda pärlor med nytt material och i just kollektionen för Studio Kalabalik har hon återvunnit material från Lite Kalabaliks tidigare kollektioner.

Senna var Annes mammas mormor. Hon bodde i Köpenhamn där hon skapade vackra pärlkreationer och var en sann inspiratör för många. Så även för Anne som nu tagit traditionen vidare. Enligt henne själv, mest för att det är kul men också för att det är fint att Senna lever vidare i varje pärlsmycke. Alldeles extra fint är att Senna blir Annes baklänges <3
Så mycket kärlek i det. Se hela kollektionen här.

Let’s get the party started! Nu firar vi 10 år med Lite Kalabalik

Lite Kalabaliks grundare Malin Wikerberg och Lina Andersson.

Mer Lite Kalabalik i livet, det var vad vi ville åt våren 2010. Och Lite Kalabalik blev det. Först alldeles unika armband med tvinnat sidentyg där varje kollektion färgstylas med olika halvädel/ädelstenar, stenar som gav oss idéen till våra storsäljande ringar. Sedan har kollektionerna utökats, alltid utifrån vad vi själv gillar och tycker om. Det är poängen med Lite Kalabalik, att vi ska ha utrymme för vårt eget skapande.

Vi kommer att fira storstilat ända in i nyårskaklet! En sprakande kollektion kommer att lanseras, roliga samarbeten inledas och så ett gäng fina överraskningar och erbjudanden längst vägen. Let’s get the party started! 

Lite Power

Lite Power, ett vackert statement halsband som tar platsen den förtjänar. I rostiga, varma höstfärger.

Som en liten karamell.

Armband Lite Bonbon i guld. Tunn länk med en stor sten i gult eller rose quartz. Som en liten karamell på armen.

Lite Ädel och Lite Fall.

Två ringar med vackert skimrande sten. En i mörkaste Jade och en i en jordig beige ton. Lite Fall och Lite Ädel.

Lite Sara

Armbandet Lite Sara, i tvinnat rosa tyg med en stor sten i djupt orange, är inspirerat av en färgstark kvinna som vågade synas och höras. Som inspirerat oss att göra det samma i vår egen vardag. På vårt eget sätt.

Feel the beat.

Häng ett stort blått, skimrande hjärta om halsen. Eller ett litet litet hjärta. Inte det? Häng en rund liten blå, skimrande sten runt halsen.

They do it best.

Vi älskar när ni taggar oss på Instagram så vi får se hur ni använder våra smycken! Underbara @fridakummerfeldt med örhänge Lite Forest. Coola @monikakichau i halsband & armband Lite Brandy och Lite Galej. Alldeles fantastiska @saskiacort_officiali ringen Lite Quartz. Och fina @_sarahwallin_ i ringen Lite Fall.

En ring för varje tillfälle.

Gul sten, jadesten, orange sten eller en skimrande blå sten. En ring för varje tillfälle.

Just a beautiful stone.

Ring Jadesten och halsband Tigeröga.

It’s time to sparkle!

Låt oss presentera The Sparkling Collection! Med stenar i Agat, Jade, Tigeröga och Röd Jaspis kommer du garanterat att gnistra i vintermörkret.

Örhänge Lite Lake

Like a deep beautiful lake. Örhänge med två djupgrå stenar och en tunn ”ram” som lever sitt egna liv. Mixa och matcha dina egna hoops och charms här.

Walk around with a little part of a disco ball.

Lite Disco, Lite Statement och Lite Ögonkontakt.

Lite Pirat

Galet coola bloggaren Vicky med ringen Lite Pirat.

Lite Big Heart och Lite Heart.

Halsband med ett stort statement hjärta, eller ett lite mindre, diskret hjärta. Lite Big Heart i rosenkvarts/skimrande mörkt blå sten eller Lite Heart rosenkvarts/skimrande mörkt blå sten.

Hoops & Dreams

Alla delar säljs separat och du mixar och matchar själv din helt egna och unika örhänges kombination.

Lite Power!

Wao säger vi! Till fantastiska Frida Kummerfeldt som bär upp Lite Kalabalik på bästa sätt.

When in doubt.

Lite Sara

Inspirerat av en färgstark kvinna som vågar synas och höras i en värld av mörka kostymer.

Lite Kalabalik i Femina.

Lite Amber i Femina nr 7.


Lite Kalabalik Sweden AB
Västergatan 18 A
211 21 Malmö

info@litekalabalik.se
0704 - 95 82 03
Org nr 556889-3092