It’s time to sparkle!

Låt oss presentera The Sparkling Collection! Med stenar i Agat, Jade, Tigeröga och Röd Jaspis kommer du garanterat att gnistra i vintermörkret.

Örhänge Lite Lake

Like a deep beautiful lake. Örhänge med två djupgrå stenar och en tunn ”ram” som lever sitt egna liv. Mixa och matcha dina egna hoops och charms här.

Walk around with a little part of a disco ball.

Lite Disco, Lite Statement och Lite Ögonkontakt.

Lite Pirat

Galet coola bloggaren Vicky med ringen Lite Pirat.

Lite Big Heart och Lite Heart.

Halsband med ett stort statement hjärta, eller ett lite mindre, diskret hjärta. Lite Big Heart i rosenkvarts/skimrande mörkt blå sten eller Lite Heart rosenkvarts/skimrande mörkt blå sten.

Hoops & Dreams

Alla delar säljs separat och du mixar och matchar själv din helt egna och unika örhänges kombination.

Lite Power!

Wao säger vi! Till fantastiska Frida Kummerfeldt som bär upp Lite Kalabalik på bästa sätt.

When in doubt.

Lite Sara

Inspirerat av en färgstark kvinna som vågar synas och höras i en värld av mörka kostymer.

Lite Kalabalik i Femina.

Lite Amber i Femina nr 7.

Lite fredagsgodis.

Lite Star, Lite Ocean och Lite Amber.

 

Lite Big Heart

Namnet på kollektionen  – Make a mark – handlar om att ta ställning för något du tycker är viktigt och meningsfullt. Vi tror på ställningstagande som görs utifrån kärleksfulla handlingar. Därför är vårt nya halsband i form av ett stort hjärta i rosenkvarts, onyx eller blå jadesten – Lite Big Heart.

Lite Kalabalik i tidningen Femina!

I Femina nummer 6 hittar man halsbandet Lite Star och Lite Heart. Samt vårt armbandet Lite Bonbon i silver och ljust grå sten.

Säg hej till Lite Linnea, Lite Molly och Lite Sara!

I vår nya kollektionen syns äntligen våra signaturarmband i tvinnat sidentyg igen. Att vårens färg är gul har nog inte undgått någon. Men även lila är trendfärgen som passar extra bra som accessoar till en mer neutral ljus bas av pastell eller beige toner. Och rosa är alltid rosa.

Säg hej till Lite Linnea, Lite Molly och Lite Sara. Armbanden är inspirerade av färgstarka kvinnor som syns och hörs.

Make your mark

Säg hej till Lite Kalabalik S/S 2019! Kollektionen är inspirerad av färgstarka kvinnor som syns och hörs. Så att vi andra också kan göra det. I vår egen vardag, på vårt eget sätt. Alltid med stor kärlek och alltid i stil.

You are so cool.

Lite Kalabalik i tidningen Femina!

Ljuva underkläder och halsbandet Lite Heart i senaste numret av Femina!

Mixa och matcha din egna unika kombination!

Köp en eller två hoops och mixa och matcha din egna unika kombination av symboler! Vår örhänge kollektion ”Hoops & Dreams” är dessutom perfekt som present! Lite Heartbeat till någon du håller kär, Lite Fatima till någon du bryr dig lite extra om eller Lite Stardust till någon som behöver lite extra stjärnglans i sitt liv.

Hoops and dreams!

Nu släpper vi vår kollektion ”Hoops & dreams”. En kollektion örhänge med separata symboler/hängen. Välj, mixa, matcha och skapa din unika kombination!

Börja med en hoop. Eller två.

Välj en symbol. Eller ta två symboler och en hoop. Eller två hoops och ett matchande par symboler! Alla delar säljs separat och du hittar allt du behöver för att skapa ditt unika örhänge här.

Lite Kalabalik i Femina!

Mycket vårkänslor i senaste numret av Femina.


Lite Kalabalik Sweden AB
Västergatan 18 A
211 21 Malmö

info@litekalabalik.se
0704 - 95 82 03
Org nr 556889-3092